svg loader

De brouwmeesters

Roel FeltmannBrouwmeester

Brouwer sinds 2015. Achterkleinzoon van Wilhelm Feltmann. Gevraagd door zoon Maarten om samen bier te gaan brouwen, werd dat een prachtige tijdbesteding. Het bier zit bij Feltmann blijkbaar in de genen en na inmiddels ruim 2000 getapte biertjes bij ‘Het Arsenaal’, hebben we nu de smaak goed te pakken! Prachtig!

Maarten FeltmannBrouwmeester

Brouwer sinds 2015. Achter-achterkleinzoon van Wilhelm Feltmann. Wilde altijd al iets creëren. Bier heeft in mijn studententijd een belangrijke rol gespeeld. Met het ontbreken van een brouwerij in Doesburg en een vader die hier meteen ‘ja’ tegen zei, was het idee van een bierbrouwerij snel geboren.

We werken hard en leren veel. Niets mooiers dan samen op het terras van het café met ons eigen bier te proosten!

Leo den HoedFinancieel manager

Als schoonzoon en zwager met accountant achtergrond natuurlijk snel betrokken geraakt toen de brouwerij officieel werd. Er werd binnen de familie natuurlijk veel gesproken over bier en brouwen, dus toen het werkelijkheid werd, heb ik me met veel plezier aangesloten en ondersteun ik graag bij het proeven, dromen en ook de financiële aangelegenheden. Ik mag graag vrienden en kennissen trakteren op zo’n mooi bier van ‘mijn’ brouwerij.

Tim BoudriMarketing manager

Nadat mijn oom en neef mij vertelde over hun prachtige avontuur in de wereld van het brouwen werd ik gelijk enthousiast. Ik wilde iets kleins bijdragen en besloot een ontwerp te maken voor een logo. Het enthousiasme werd groter en nadat ik voor het eerst de heerlijke Lichtekooi proefde wist ik gelijk dat mijn familie bijzondere brouwgenen zijn toebedeeld!